maandag 18 juni 2012

Bij de rivier

Wij zijn op vakantie. Na heel wat regen is er gelukkig ook volop zon.
Precies een jaar geleden waren we ook op vakantie en leerde ik mezelf haken met een boekje. Het boekje is voor kinderen, maar prima voor een volwassen leek!
Hieronder kiekjes van onze tent. Het duurt even voor hij staat maar als het dan zover is... Zo blij zijn we ermee! Al zijn wij altijd weer op zoek naar verandering.
Kindlief is voornamelijk 'blij'. Ze is twee en kan steeds beter duidelijk maken wat ze wil. Met een driftbui, of met woorden:)
Van haken komt niet heel veel terecht. Dat komt ten eerste omdat ik geen garen mee had om de granny deken echt af te kunnen maken. Ik had wel heel dunne wol mee en samen met een ander garen van Drops ben ik daar nu een omslagdoek voor aan het maken. . Ik ben blij dat ik haak:)

Share on TumblrPin It!

zondag 3 juni 2012

Gehaakt uiltje

Van mijn werk kreeg ik met de kerst een abonnement cadeau. Ik koos de Knippie, in de hoop zo geïnspireerd te raken dat ik zou gaan leren naaien. Ik raak wel geïnspireerd, maar de drempel is nog steeds te hoog. Ik zag wel gehaakte uiltjes en daar ben ik direct mee aan de slag gegaan. Ze zijn heel anders dan afgebeeld in het blad want ik heb gezocht op internet wat ik het leukste vond.
Verder nog kiekjes van Saar en Mien (ze knappen een uiltje), een nieuwe sjaal voor schoonzus (sssj, ze weet het nog niet). Ik haakte de sjaal van wol die ik van Cieb had gekregen. 






Share on TumblrPin It!