dinsdag 30 april 2013

Koninginne eeh koningsdag eh kroningsdag

Het was van alles wat vandaag. Ik heb voor het eerst zelf op de vrijmarkt gestaan, met heel veel plezier! De opbrengst ging vandaag bijna op aan speelgoed en... Dit vaasje. Ik kocht ook nog een hoedje, maar dat hangt nog te drogen.

Het hoedje om het vaasje maakte ik van drie granny's en een paar toeren vasten en een randje van waaiertjes. Heel simpel maar vrolijkmakend!






Share on TumblrPin It!

donderdag 25 april 2013

In de Flow

Ik kan het bijna niet geloven, maar het schijnt toch te gebeuren; ik kom in de Flow! Ik voel me gevlijt en trots en ging vol overgave in op het aanbod.
Naast een paar vragen, was het ook de bedoeling om zelf ook in beeld te komen. Dat was nog best moeilijk want manlief werkt overdag en kindlief heeft nog moeite met de focus.

Gelukkig zit kind op ballet en spreek ik elke week met de moeder van een kindje uit haar klasje. Ik kende haar wel, maar nu wel een stuk beter! Ik wist dat zij fotograaf was, dus ik vroeg of zij het leuk zou vinden om wat kiekjes te schieten. En of ze dat leuk vond en wat heeft ze er een werk van gemaakt! Ziehier een kleine greep uit het resultaat van een middag gezellig hard werken! Bedankt Omayra!

Ohja, het is het nummer van juni en het is ook digitaal te downloaden!







Dit is trouwens bij mijn ouders thuis; mijn moeder heeft de foto genomen.








Share on TumblrPin It!

zondag 21 april 2013

Schilderij

Een paar jaar geleden gingen wij naar Japan. Met rugzak, tent, treinpas en... kinderwens.

Wij reisden dwars door prachtige gebieden en sliepen op verlaten campings. Ik maakte duizend foto's, waaronder eentje met 5 monniken op een rij. De meest rechtse heeft handen voor de borst, de laatste heeft een kindje in de armen. Dat wilde ik ook!

Ik had de foto, vol enthousiasme, op het grootste formaat uit laten vergroten, inclusief verlept boompje en elektriciteitskabels op de achtergrond. Die waren me nou niet opgevallen!

Dus ik vroeg mijn vriendin en kunstenares Kitty Meijering of zij er iets moois van kon brouwen.

En dat deed ze! Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het pas geweldig in ons huis en eindelijk kan ik er echt van genieten. Met kind...


Share on TumblrPin It!

maandag 8 april 2013

Stromen

Het woord alleen al klinkt lekker, en zo is het ook om zelf te ervaren.

Een vriendin zei ooit dat zij stroomde door overal 'ja' tegen te zeggen. Tegen de leuke dingen, tegen de stomme dingen, tegen alles. Niet op elke vraag trouwens, dat is wel een verschil.

Ik doe dat ook soms en het helpt! Ja, ik voel me rot... En weer verder. Emoties gaan toch wel, je blijft er zelf alleen soms onbedoeld in hangen.

En als ik me gelukkig voel, zeg ik het ook. Dan is het net of ik nog net effies gelukkiger ben!

Als ik haak bijvoorbeeld;)






Share on TumblrPin It!